Lukijalle

Arvoisa lukija,

Tässä blogissa seurataan Jukan ja hänen kurssitovereidensa matkaa kohti palomies-sairaankuljettajan ammattia Kuopiossa, Pelastusopistossa, Pelastajakurssilla 65. Kirjoittajan (Jukan) blogissa esittämät mielipiteet ja näkemykset ovat hänen omiaan, eivätkä ne edusta missään tilanteessa blogissa esiintyvien kurssitovereiden, Pelastusopiston tai Tampereen aluepelastuslaitoksen mielipiteitä/näkemyksiä.

Kaikilta yllämainituilta tahoilta on kysytty lupa tämän blogin julkaisuun. Toivon, että aloitat lukemisen ensimmäisestä blogimerkinnästä (kesäkuu 2008). Tällöin tarina etenee aikajanallisesti oikeassa järjestyksessä.

Jokaisella meistä – olet sitten pelastusalan ammattilainen, sairaanhoitaja, maallikko tai vaikkapa kopterilääkäri – on omat mielipiteemme asioista. Minä mielipidettäsi kunnioitan. Toivon kuitenkin, että jos päätät mielipiteesi tuoda julki blogissani, esität näkemyksesi asiallisesti ja tarvittaessa perustelet ne parhaaksi katsomallasi tavalla. Otathan huomioon sen, että minä en tiedä asioista kaikkea, enkä koskaan tule tietämäänkään. Uskon kuitenkin tietäväni paljon siitä, mitä Pelastusopistolla ja pelastajakurssilla on tulevaisuuden palomies-sairaankuljettajalle tarjota.

Blogin lukemiseen tarvitset Adobe Flash Player-päivityksen, jotta blogin galleria toimisi oikein. Galleriasta on linkitetty kaikki kuvat ja videot itse blogiin. Kyseisen päivityksen saat ladattua täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *