Johdanto

Arvoisa lukija,

Tämän blogin tarkoitus on kertoa tarina tosielämästä. Elämästä, jossa miehellä oli unelma, unelma pelastajan ammatista, unelma, jonka hän toteutti. Blogia kirjoitin aluksi vain itseäni ja läheisiäni varten, mutta ajan saatossa ajatukset kääntyivät blogin julkaisua puoltaviksi. Uskon blogin tarjoavan sinulle paljon, sinulle, joka tulet jossain vaiheessa elämääsi pelastajakurssille hakemaan. Uskon blogin tarjoavan paljon myös sinulle, jota kiinnostaa tietää miten palomies-sairaankuljettajaksi valmistutaan ja mitä kyseistä virkanimikettä kantavalta työelämässä vaaditaan. Haluan kuitenkin sanoa, että tämä blogi ei ole pelastusalan ilosanoman julistus, sankaritekojen mekka. Tämä blogi on yksinkertaisuudessaan yhden ihmisen näkökulma siitä, miten palomies-sairaankuljettajaksi valmistutaan.

Olen yrittänyt kirjoittaa asioista siten kuin ne sisimmässäni tunnen. Mielestäni lukijalle ei anna mitään se, että asioista kerrotaan vain pintapuolisesti. Uskon, että sinulle hyvä lukija, antaa paljon enemmän se, jos asioita tarkastellaan ns. “maskin takaa”. Se, että miltä se tuntuu sukeltaa sinne savuun ja kuumuuteen. Se, että miltä se tuntuu ajaa sinne kohteeseen kovalla koodilla. Ne inhimilliset tunteet, ne antavat varmasti lukijalleen paljon.

Haluan omistaa tarinani kurssilleni, Pelastajakurssille 65. Olkoon tarinani omistettu myös kaikille niille, jotka tälläkin hetkellä odottavat hälytystä.

Toivotan omasta puolestani hyviä lukuhetkiä kaikille blogini lukijoille.

“Ylhäällä on lämmintä”

-Jukka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *