Tiikerin silmä

Tämä kuluva viikko vietetään Helsingissä valistuksen merkeissä. Tästä viikosta kirjoitan kuitenkin oman blogimerkinnän myöhemmin, joka käsittelee tätä viikon mittaista “ristiretkeä” hieman tarkemmin. Mennään kuitenkin aiheessa hieman toisaalle. Kurssillamme on muutama kamppailulajien ystävä. Löytyy ihan harrastelijatason sotureita ja sitten toista ääripäätä edustaakin jopa maajoukkueessakin iskenyt Mika. Helsingin reissua varten olikin pojat sitten yhdessä Mikan johdolla, järjestäneet nyrkkeilyillan. Illan ensimmäisessä ottelussa iskivät yhteen kurssin raskassarjalaiset Tuokki ja Aleksi. Kummallakaan heistä ei ollut aikaisempaa lajikohtaista kokemusta. Lyönnit lähtivät hitaasti ja ainakin Tuokin naama oli kalpeana jo ensimmäisen erän jälkeen. Nyrkkeily on kuntoa vaativaa hommaa. Ottelu tarjosi kuitenkin hyvää viihdettä ennen illan pääottelua. Kumpaakaan ei tyrmätty ja ottelu päättyi hyvässä hengessä tasapisteisiin. Pitää kuitenkin muistaa, että kehässä ottelivat pelastajaoppilaat. Nyrkkeily ja pelastajaoppilaat ovat kenties kuitenkin sellainen yhdistelmä, että voisi hyvin kuvitella homman riistäytyvän totaalisesti käsistä jossain vaiheessa.

Illan pääottelussa vastakkain asettuivat Tuomas ja Juho. Pienestä koostaan huolimatta, Tuomas sai kuitenkin aikaan Juhossa pienoista hermoilua, vaikka Juho olikin hyvin keskittyneen oloinen ennen illan otteluaan. Tuomaksella oli kulmauksessaan tukenaan myös ex-kehäraakki Mika. Mika oli tuttuun tyyliinsä sydämellä mukana ottelussa. Illan ottelun juonsi “ison maailman” tyyliin Matias, jonka antaumus tehtävälleen oli ihailtavaa. Olipa pojat jopa hommanneet paikalle “kehätytön”, joka sai luonnollisesti osakseen asiaankuuluvaa huomiota. Illan ottelut tarjosivat hyvää ja ennen kaikkea hauskaa viihdettä, vaikka lajista en sen syvällisemmin mitään ymmärrä.

Lipun illan pääotteluun lunastat tästä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *