"Zapp!"

Muistan menneeltä kesältä keskustelun, jonka kävin parini kanssa ambulanssin uumenissa. Kesä on mukavaa aikaa. On lämmintä ja vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat kauneimmillaan, jos näin voi sanoa. No, jostain kumman syystä parilleni tuli mieleen keikka, joka koski 12-kanavaisen sydänfilmin ottoa. 😀

Parini kertoi saaneensa muinoin hälytyksen kohteeseen, jossa oli nuori kaunis neitonen, apua vailla. Neitonen valitti tarinan mukaan äkillistä ylävatsakipua. Kohteessa neitosen tukena oli myös hänen poikaystävänsä, joka tarkkaili hoitajien työskentelyä sivummalta. Parini kanssa kohteeseen saapunut kollega, päätti hoito-ohjeen mukaisesti, ottaa neitoselta 12-kanavaisen sydänfilmin, jotta saadaan monitoroitua sydämen rytmi ja näin ollen poissuljettua mahdolliset muutokset.

Tottunein sormin, kollega napsautti neitosen liivit auki yhdellä kädellä….”zapp!”. Tämän nähtyään, neitosen poikaystävä oli kuulemma kysynyt: “Opetetaanko teille tuokin opistossa?”.

Ammattimies on aina ammattimies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *