Lataa ja varmista

Kesä, tuo vuodenajoista odotetuin. Tulevassa kesässä 2009, on kuitenkin meille kurssilaisille jotain erityistä. Kesäkuun alusta alkaen, jokainen meistä aloittaa kesätyöt pelastuslaitoksien palveluksessa, kukin tahollaan. Se avaa minun, kuten myöskin monen kurssitoverini eteen maailman, jota me ei ennen olla nähty. Meille on annettu perusteet pärjätä tosielämän hätätilanteissa ja tulevana kesänä niitä tullaan eteemme heittämään. Mä uskon, että jokainen meistä syntyy tietyllä tapaa uudelleen tuona aikana. Uskon, että syyslukukauden koittaessa, opiston pulpeteissa istuu muuttuneet miehet. Uskon, että syyslukukauden koittaessa, opiston pulpeteissa istuu entistä vahvemmat miehet.

Täytyy sanoa, että tämä on ollut hieno matka tähän asti. Olen päässyt tekemään/kokemaan asioita, jotka ovat pelkästään jo elämyksiä itsessään. On hienoa päästä tositoimiin. Päästä ammentamaan sitä oppia kentältä. Jos joku miettii, että jännittääkö meikäläistä tuo tuleva kesätyö, niin älkää tuhlatko kallista aikaanne tyhmiin kysymyksiin. Totta helvetissä jännittää. Luulempa, että ensimmäiset kiireelliset sairaankuljetustehtävät tulevat olemaan takykardisia (nopea sykkeisiä). Kenelläpä ei olisi. Kokemus tuo varmuutta ja jostain on aloitettava.

Itse blogin päivitys siirtyy nyt hetkeksi ansaitulle kesälomalle. Kesätöistä aion jossain vaiheessa liittää kuvia blogiin, mutta itse kesätyön antiin palaan paremmin vasta syyslukukauden alussa. Syyslukukausi alkaa elokuun alkupuolella. Toivotan kaikille lukijoille hyvää, aurinkoista ja turvallista kesää.

-Jukka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *