Ikuiset pikkupojat

Pikkuhiljaa alkaa ensihoidon opinnot olla takana päin. Vielä muutama viikko itse kullakin työharjoittelua sairaalan ensiavussa ja pelastuslaitoksien ambulansseissa. Tämän jälkeen siirrymmekin pelastustoiminnan savunkatkuiseen opintojaksoon. Vedetään tulta päin kovalla asenteella ja suoritetaan mm. kattotyöskentelykurssi. Opettaja joskus tokaisi, että “Te tulette näkemään täällä enemmän liekkiä, kuin 10 vuoden työuran aikana yhteensä”. Tästä pääsemmekin itse aiheeseen. Mä uskon vakaasti, että meissä miehissä, jokaisessa asuu se “ikuinen pikkupoika”. Muokkasin tuossa aikani kuluksi videon siitä prosessista, jolloin sitä “ikuista pikkupoikaa” on varmasti vaikea pitää kurissa. Mä uskon myöskin, että tuohon ei kyllästy koskaan. Voiko töihin lähtö olla hienompaa?

Hetki pikkupoikana alkaa tästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *