Kalustohalli

Kerroin yhdessä blogimerkinnässäni, että kalustohalliin asteleminen teki vaikutuksen. No tänään sinne asteltiin uudestaan ja päästettiin “ikuiset pikkupojat” valloilleen. Tutkittiin hieman kalustoa ja otettiin hieman valokuvia, kukin tahollaan. Muokkasin hallista diaesityksen, jotta jokainen voisi vetää omat päätelmänsä kalustohallin tunnelmasta.

Kalustohalliin astelet tästä.

Edit: Taustamusiikkia ei tekijänoikeudellisista syistä videoissa ole, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Taustamusiikin lisääminen maksaisi vuositasolla n. 450e, jonka näen kohtuuttomana summana ottaen huomioon sen, että olen yksityishenkilö. Vaikka sitä “asevelihenkeä” löytyykin, niin ei sitä ihan noin paljoa löydy. Muutamassa videossa on taustalla musiikkia, koska näen, että muuten kyseisiltä videoilta tippuu “pohja” pois. Videot toki poistan tarvittaessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *